Finansiering

Att köpa hästprylar kan vara dyrt, det har inte undgått någon. Såklart finns det alternativ om man inte har möjlighet eller vill betala allt på en gång. Rekommenderat är dock att alltid betala saker kontant dvs direkt. Men, om du trots vår rekommendation letar efter alternativ att finansiera dina hästprylar så finns det olika typer av lån. Tänk på att aldrig låna pengar som du inte har möjlighet att betala tillbaka framöver, under den avtalade låneperioden. Att låna pengar till hästutrustningen innebär också att den blir dyrare eftersom det tillkommer ränta och oftast lite avgifter. Det finns däremot räntefria mindre lån kallat SMS Lån eller snabblån. Dessa erbjuds till nya kunder hos långivaren, inte alla men endel, där du helt enkelt lånar ett mindre belopp låt säga 5000 kronor och betalar endast tillbaka 5000 kr en månad senare.

Alternativ 1 – SMS Lån

SMS Lån förknippas oftast med något negativt pågrund utav hur pressen valt att svartmåla det. Mestadels för den lite högre kostnaden eftersom det är mindre belopp man lånar, men den högra räntan betyder inte alltid att det är så himla dyrt. Löptiden är oftast kortare, 30-90 dagar och om du lånar ett mindre belopp så kostar det oftast dig bara några hundralappar. Men precis som med ALLA LÅN så ligger ansvaret hos dig att följa låneavtalet. Om man har möjlighet att betala tillbaka pengarna man lånat i tid så behöver det inte betyda problem att låna pengar. Snarare är det en bra resurs om man tar ansvar. Budgetera för lånet, räkna med den extra utgiften framöver så är det aldrig några problem. Jämför och välj det bästa sms lånet för dig med tjänster som exempelvis SMSLandirekt.se.

Alternativ 2 – Snabblån

Ett alternativ till SMS Lån är snabblån. Det är egentligen nästan samma sak, dvs ett mindre lån under en kortare period. Däremot så är snabblån oftast lite större eller med längre avbetalningstid, vilket gör att månadskostnaden inte blir särskilt hög. Om du behöver köpa mycket hästutrusnting, ridkläder och annat så kan detta vara ett bra alternativ. Men, igen, vi rekommenderar dig att köpa saker kontant. Kan du däremot budgetera, och har råd att låna pengar, så kika in tasnabblån.se för att hitta dem bästa snabblånen.