Freejump Soft Up Pro Stigbyglar

Freejump stigbyglar med sin marknadsledande teknik och snygga design har Freejump skapat en revolution i ridsporten! Många proffsryttare runt om i världen har fastnat för Soft Up Pro-stigbygeln, och det förstår vi! Stigbygeln ger precis lagom stadga för foten, tack vare en invändig metallkärna. Vinkeln på stigbygeln gör att den hänger i ”rätt” läge hela tiden, vilket känns behagligt vid ridning och hjälper ryttaren naturligt till en bättre position i sadeln! Den breda stigbygelplattan gör att du står stadigt i stigbygeln, och för ännu bättre grepp har Freejump utrustat Soft Up Pro-stigbygeln med små avtagbara metallnubbar som ger en mer flexibel användning. Soft Up Pro har dessutom en mjuk, böjlig utsida som förhindrar risken för ryttaren att fastna med foten i stigbygeln vid ett eventuellt fall. Säkerheten framför allt, Freejump Soft Up Pro stigbyglar kan användas av alla ryttare på alla nivåer!

Produktinformation

  • Säljes parvis.
  • Färg: Freejump Soft Up Pro finns i Black/Black(svarta), Black/Blue(blåa), Black/Choco(bruna), Black/Orange(orange), Black/Pink(rosa), Black/Red(röda), Black/Vanilla(vanilj)
  • Tvättråd: Skölj med varmt vatten, rengör med diskborste och milt diskmedel. Skölj sedan noga igen.
  • Finns specialutvecklade Freejump stigläder för stigbyglarna.

Ytterligare information

Freejump stigbyglar är väldigt populära runt om i världen, och nu har de uppdaterat och utvecklat sin stigbygel. Soft Up Pro är den nya generationen av Freejumps stigbygel. Den kombinerar komfort med ökad säkerhet och har nu en ny fotplatta som ger ännu bättre grepp. Stigbygeln har en metallstomme som nu är mer förstärkt och gjuten i ett stycke. Yttersidan är gjord i ett mjukare material som underlättar för ryttaren att komma ur stigbygeln vid ett eventuellt fall. Soft Up Pro ger ett mycket bra stöd för foten och skänkeln hamnar i en bra position.

Den halksäkra plattan har gjorts något större och stabilare samt utrustats med metall nubb för yppersta fäste och säkerhet, dessa är löstagbara och ger en mer flexibel användning. Även stigbygelplattan är avtagbar.

En stigbygel av högsta kvalitet och funktion med ryttarens säkerhet i fokus