Hästutrustning

Välkommen till avdelningen för hästutrustning. Här finns produktrekommendationer för all tänkbar utrustning för din häst. Vi arbetar med att testa och rekommendera produkter, därmed försöka utse dem bästa produkterna för din häst. Hastia.se skall vara en användbar resurs när du behöver köpa något men undrar vad som är bäst eller vad som rekommenderas. Det kan ibland vara svårt att köpa i blindo, du kollar på en butik med 10, 20 eller kanske till och med 100 produkter att välja mellan, vad är egentligen bra? Här hittar du svaret.

Välj rätt utrustning

HästutrustningFör att du och din häst ska kunna prestera så krävs det riktigt bra hästutrustning! Vi tycker att passform och funktion är viktigt, och har därför valt ut hållbara, snygga och välsittande produkter till ett lågt pris. Du hittar exempelvis rekommendationer för schabrak och hästtäcken.

En djungel av valmöjligheter

Med internets framfart har trenden att ha en butik online snarare blivit en regel än ett undantag, även i hästbranschen. Detta gör det svårare för dig som konsument eftersom utbudet blir större. Gällande flertalet av produkterna har du säkert stenkoll över vad du vill ha, men precis som du har även vi ställt oss frågan många gånger vad som egentligen är bäst? Vilket träns har hög kvalitét men ändå inte är för dyrt? Precis detta och mycket mer får du svar på här hos oss.

Hästutrustning i olika prisklasser

Det är dyrt att ha häst, det har nog ingen av oss missat. En dyr del i ett hästägande är utrustningen. Det är smart att investera i kvalitetsprodukter eftersom dem håller längre och blir därmed billigare. Men är dyrast alltid bäst? Nej, så är det inte. Det finns märken som är bra på olika saker. När det gäller hästtäcken så är exempelvis Horseware ett av de populäraste på den svenska marknaden, välförtjänt dessutom. Men finns det lika bra alternativ till Horseware som kanske är billigare? Klar det finns. Bläddra vidare bland våra kategorier för att få inspiration och produkttips inför ditt nästa inköp.

Indelat i budget, mellan och lyx

För att hjälpa dig hitta produkter i rätt prisklass så har vi delat in produkterna i budget, mellan och lyx. Du kan se produkterna som är bäst i test för respektive prisklass om vi genomfört ett test i just den kategorin, annars listas produkterna endast efter totalbetyget utan sortering på prisklass. Produkterna är alltid sorterat efter totalbetyg som du kan använda för att jämföra produkterna sinsemellan.

Ikoner att hålla koll på

Det är inte alla produkter som vi rekommenderar som vi faktiskt testat och skrivit en recension om. Produkterna som är recenserade och betygsatta av oss markeras med en stjärna i högra hörnet. Produkter som inte har stjärnan är erkänt populär hästutrustning till din häst som vi rekommenderar. Hittar du något du är intresserad bland hästutrustningen här så kan du vara säker på att du gör ett bra köp.