Hästtäcken

Här finns fina hästtäcke för alla hästar i från flertalet kända varumärken. Vi erbjuder allt i från flugtäcke, regntäcke, utetäcke, skrittmaskinstäcke, stalltäcke, fleecetäcke, ridtäcke, övergångstäcke till härliga vintertäcke till era hästar. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av hästtäcken i olika prisklasser från olika varumärken. Notera att visa hästtäcke är beställningsvara och har därför 5 dagars längre leveranstid än de hästtäcken som finns på lager. Det finns mängder med olika hästtäcken och om du är osäker på vad du skall välja till din häst så finns det en bra komplett guide om hästtäcken.

Hur skall jag välja rätt täcke?

Det finns väldigt många olika typer av täcke till häst som du ser ovan. Det är inte alltid lätt att välja rätt täcke. Inte bara efter väder och tillfälle utan även vilken tillverkare och modell. Alla hästtäcken som du hittar via oss är produkter som vi rekommenderar och kan stå för att dem är bra. Vi har testat, känt och klämt på närmre hundra olika täcken genom åren.

Trots våra rekommendationer så skall man vara medveten om att det finns inte ett täcke som passar alla hästar. Hästar är olika till formen precis som vi människor. Storlek är en sak och du kan få täcket i princip alla storlekar. Däremot så finns det modeller som har bättre passform för tunnare modeller av halvblods hästar och de modeller som passar grövre modeller på hästar.