Schabrak

Schabrak i alla dess former. Vi på Hästia erbjuder dig ett brett sortiment utav schabrak i olika prisklasser, noggrant utvalda efter kvalitet och funktionalitet. Nedan finner du schabrak för hoppning, dressyr och allround. Det finns modeller för både stor häst och ponny. Hitta din favorit och handla tryggt & säkert med snabb leverans.

Olika typer av schabrak

Det finns mängder av olika sadelunderlag där det vanligaste idag är ett schabrak. Även vojlock är ganska populärt där den stora skillnaden är att vojlocken följer sadelns utformning medans ett schabrak är mer fyrkantigt och fortsätter ner under sadeln längs sidorna på hästen en bit.

Frågan är vad som är viktigast för just dig; är det priset eller funktionen? Olika schabrak har olika funktioner och oftast så får man lite vad man betalar för när det kommer till kvalitet på material och själva schabraket. Även om ett schabrak är billigt så kanske det inte håller lika längre än ett som håller högre kvalitet.

På Hästia erbjuder vi schabrak i de flesta prisklasserna och dem är utvalda efter dess funktion, dvs vårt mål är att sälja bästa möjliga produkt i dess prisklass. Oavsett vilket schabrak du väljer om det så är för hoppning, dressyr eller allround så hittar du det här hos oss. Har du frågor eller behöver hjälp så är du varmt välkommen att kontakta oss.