Horseware Amigo Bravo 12 Lite Regntäcke 0g

Bästsäljare – Horseware Amigo Bravo 12 Lite är ett fantastiskt regntäcke från irländska Horseware. Täcket har suverän passform så du slipper oroa dig för skav och att täcket kasar. Horseware Amigo Bravo 12 Lite är tillverkat av ett material som är extremt slitstarkt, 1200 denier i polyester. Till innertyg har man här också valt polyester som gör att det minimerar skav på bästa sätt tillsammans med en bra passform. Amigo Bravo 12 Lite är också vattentätt och håller hästen torr även de mest regniga dagarna. Täcket andas självklart också vilket är viktigt då hästen ofta har det på sig hela dagarna.

Utrustat med Horsewares klassiska knäppning framtill, dubbla maggjordar, svanssnöre och en speciellt framtagen skärning för frambenen för att ge hästen fri rörlighet. Avtagbar hals finns att köpa till.

Horseware Amigo Bravo 12 Lite fungerar med Horseware Liningsystem där du kan köpa till olika liners som du fäster i täcket som gör det perfekt vid olika temperaturer ute.

Horseware Amigo Bravo Regntäcke

  • Fyllning: 0g
  • Slitstyrka: 1200 Denier
  • Yttermaterial: Polyester
  • Innermaterial: Polyester för minimering av skav
  • Funktioner: Vattentätt, ventilerande, dubbla maggjordar, svanssnöre, front-leg arches(benskärning för optimal rörlighet)
  • Liners: Kompatibel med Horseware Liner System
  • Hals: Avtagbar hals finns att köpa till

Hästia tycker

Horseware har länge varit det självklara valet när det gäller hästtäcken för våra egna hästar. Det är det täcke som ger minst skav på marknaden och har mycket bra passform. De bär Amigo Bravo 12 Lite med 0 gram fyllning som regntäcke dagligen när temperaturen och vädret tillåter det. Mycket smidigt med Horseware Liner System där linersen verkligen sitter på plats.

Vi kan varmt rekommendera Amigo Bravo serien till alla som funderar på vilket hästtäcke de skall köpa. Även om priset kan tyckas vara något högt så är det verkligen värt de extra hundralapparna för både passform och hållbarhet.