Horseware Rambo Fly Mask Vamoose

Denna flughuva från Horseware Rambo är vad vi anser den bästa flughuvan på marknaden. Med en passform som är mycket bra och en design som förhindrar skav på din häst i kombination med en ”båge” som förhindrar huvan att skav på ögonen. Tillverkad i ett material som är extremt följsamt. Rambo flughuvan är också utrustad med nos-skydd som skyddar hästen från UV-strålning och hålla irriterande insekter borta från den känsliga mulen, detta nos-skydd är avtagbart. Öronen på huvan är mjuka och stora. Vamoose behandlad.

Horseware Rambo Plus Fly Mask Vamoose

  • Följsam och mjuk flughuva.
  • Slitstark och håller tvätt efter tvätt.
  • Nos-skydd som är avtagbart.
  • Långa, mjuka öronskydd med bra passform.
  • Horseware No-Fly Zone™ – Vamoose behandlad – Effekten av medlet håller upp till 70 tvättar. Permathrin är ett naturligt ämne som finns i Kysantemum men kan även framställas syntetiskt och kallas då för Vamoose. Mängden Permathrin som används utgör maximalt 0,5% av produktens totalvikt vilket är lågt i jämförelse av flytande flugspray medel som används. Vill du veta mer om Vamoose och ämnet Permathrin så går det bra att kontakta oss på info@hastia.se

Hästia tycker om flughuvan

Efter använt denna flughuva från Rambo under 3 år så kan vi varmt rekommendera den. Största fördelen är passformen, mjukheten och ”bågen” som förhindrar att flughuvan ligger mot ögonen. Går att tvätta utan att försämra huvans egenskaper.