Om oss

Hästia grundades 2014 av två målmedvetna hästintresserade personer. Vårt fokus ligger på bra service, kvalitet och givetvis ett sortiment som tilltalar alla.

Sidans information är inte längre korrekt, uppdatering kommer inom kort.

Vi vill erbjuda en dig som besökare/kund den bästa ridsportbutiken på nätet. Vi kommer varje dag arbeta för att nå detta mål tillsammans och hela tiden försöka förbättra alla möjliga delar av vår verksamhet, lite som när man rider – man blir aldrig fullärd.

För att nå våra mål så vill vi erbjuda det som för oss är en självklarhet. Snabba leveranser och korrekt lagersaldo så att det du faktiskt beställer levereras som utlovat. En kunnig kundtjänst som svarar dig så fort det bara går, det är inte meningen att behöva vänta. En butik som fungerar lika bra på datorn, läsplattan eller mobilen. Ett sortiment som ständigt förbättras och utökas samt riktigt bra priser.

Hästia har sitt säte i Landskrona som ligger mellan Malmö och Helsingborg. Vår ehandel kommunicerar direkt med det system som lagret/butiken använder för att garantera korrekta lagersaldon. Varje process i företaget har vi optimerat från början för att kunna erbjuda dig som nykund eller befintlig kund en riktigt bra upplevelse.

Hästia har i skrivande stund en fysisk butik i Löddeköpinge och närvarar på ridklubbar, tävlingar och mässor där vi ställer ut med stora delar av vårt sortiment. Du hittar information om var, när och hur på vår Facebook. När du besöker oss på dessa evenemang så går det bra att betala med kort likväl som med faktura utan extra kostnad. Givetvis erbjuds kampanjer du inte får missa under dessa tillfällen.

Vi har valt att ge tillbaka till det som gav oss intresset. Redan från start har vi valt att sponsra den lokala ridklubben VKRK med nya hjälmar och utrustning till hästarna i stallet. Vi kommer också löpande sponsra med tävlingspriser till lokala föreningar.

Hästia är vår passion och stora dröm. Vi hoppas att du kommer trivas med att handla från oss och kan få ta del av den servicenivå som vi vill erbjuda.

Tveka inte kontakta oss vid minsta fråga, förslag på förbättring eller andra tankar via denna sidan.

Välkommen till oss på Hästia!