Om oss

Hästia har funnits sedan 2014. Först var vi en butik både online och fysiskt där vi själva sålde produkterna. Idag är Hästia ingen butik längre utan en informationskälla om produkter inom häst segmentet. Vi skriver våra egna texter, köpguider och produktinformation som vi tycker är viktig. Recensionerna av produkter är skrivna av oss själva och är våt personliga utlåtande/tycke om dessa.

Vi säljer ej produkterna själva längre

Hästia säljer inga produkter själv längre och är numera ingen ridsportbutik där du kan köpa direkt ifrån. Produkterna som vi skriver om säljs av andra butiker. Vi är oberoende och är inte knutna till någon butik. Detta är våra egna erfarenheter och rekommendationer. Sidan finansieras genom något som kallas affiliate. Några av produkterna finns hos butiker som erbjuder oss ersättning om du köper produkten hos dem. Detta styr dock eller påverkar ej våra rekommendationer.

Hästia’s historia

Som vi skrev ovan så startade Hästia som en ridsportbutik. Detta för att kombinera vårt intresse för hästar med business. Tyvärr valde vi att lägga ner butikerna två år sedan, men att fortsätta som en informationskälla och en webbplats dit besökare kan vända sig för produktrekommendationer för häst och ryttare.

Hästia fanns som fysisk butik i Löddeköpinge och hade närvaro på ridklubbar, tävlingar och mässor där vi ställer ut med stora delar av vårt sortiment

Vi gav tillbaka så mycket vi kunde till sporten. Redan från starten så sponsrade vi den lokala ridklubben VKRK med nya hjälmar och utrustning till hästarna i stallet. Allt för att hjälpa till med säkerhet för våra nya ryttare. Vi sponsrade och stöttade även lokala tävlingsryttare undertiden som vi fanns som ridsportbutik.

Skicka ett mail till oss

Tveka inte kontakta oss vid minsta fråga, förslag på förbättring eller andra tankar via denna sidan.

Övrigt

Vi driver också sidan Babydrömmen som du kan besöka här: https://babydrommen.se/. Babydrömmen är en liknande sida som Hästia fast med produkter för barn.