Animo

Animo är ett välkänt märke som tillverkar produkter för hästsporten utav högsta kvalitet 100% tillverkade i Italien. Framförallt så är det ridbyxor från Animo som blivit riktigt populära då de både håller senaste modet och är väldigt slitstarka, vi rekommenderar dig att prova ett par Animo ridbyxor om du inte redan gjort det! Animo släpper sina produkter i kollektioner varje år. Det finns en vår/sommar samt en höst/vinter och två små kollektioner där emellan. Vi uppdaterar Animo kategorin löpande med alla produkter från Animo.

Animo – Inte bara snygga ridbyxor

När man i Sverige hör om italienska Animo så tänker man ofta på ridbyxor som håller hög kvalitet. Men Animo tillverkar mycket mer än bara ridbyxor, även mängder av andra snygga ridkläder och även utrustning för hästen. Det alla produkter har gemensamt är att de håller väldigt hög kvalitet och är tillverkade med de bästa materialen i Italien.

Hästia är din leverantör av Animo i Sverige!

Vi arbetar tillsammans med Animo för att vara först med det nyaste från Animo. Vårt mål är att erbjuda så stort sortiment av Animo’s produkter som möjligt och arbetar hela tiden med att bredda detta och nya kollektioner. Behöver du hjälp eller har någon fråga så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.