Lami-Cell

Lami-Cell är ett välkänt märke i Europa och tillverkar hästutrustning av hög kvalitet. Lami-Cell är speciellt kända för att ha bra och funktionella ridsportsartiklar till mycket bra priser. Lami-Cell följer de nya trenderna med unik design som alltid strävar efter bästa komfort för både häst och ryttare. Schabrak från Lamicell är väldigt populära likväl som deras övriga produkter. Väldigt prisvärt och bra kvaltiet. Lami-Cell inkluderar även märket Metalab som har ett stort sortiment av bett, stigbyglar och sporrar.

Lami-Cell har mycket att erbjuda

Lami-Cell är verkligen på framfart i Sverige och varumärket växer i populäritet. Lami-Cell är det första varumärket som dök upp hos oss på Hästia. När vi började köpa in produkter så var Lami-Cell en självklarhet då deras produkter är både snygga och håller en högkvalitet till ett riktigt bra pris. Lami-Cell har sitt säte i Belgien och levererar produkter för både häst och ryttare världen över.

Man kan säga att Lami-Cell är ett mycket bra vardagsmärke men har även mer high-end produkter. De erbjuder något för alla ryttare och alla typer av hästar helt enkelt.