Schockemöhle Sports

Schockemöhle Sports har under decennier varit förknippade inom hästsporten på högsta nivå. År 2005 grundades Shockemöhle Sports som leverantör av ridutrustning för häst och ryttare och är därför ett ungt men också ett väletablerat varumärke inom hästbranschen. Schockemöhle Sports ambition är att sätta nya standarder inom ridsporten genom att utveckla väl konstruerade och sofistikerade produkter av hög kvalitet. Schockemöhle Sports har även en läcker orange kollektion som blivit mycket populär. Man såg företaget mycket i ryttareliten då både Daniel Zetterman, Charlotte & Rasmus Haid-Bondergaard var och är sponsrade av Schockemöhle Sports.

Mer om Schockemöhle Sports

Schockemöhle Sports var ett av de första varumärkena som vi tog in till Hästia. Det har också varit och är ett av de mer populära varumärkena som vi säljer både online och i vår butik. Något som är väldigt roligt är den enormt positiva feedback vi fått kring schabrak från Schockemöhle Sports där samma kunder kommer tillbaka flera gånger och handlar fler för de är så nöjda med dem.

Schockemöhle Sports är ett tyskt företag och ett väldigt välkänt namn inom ridsporten. Företagets vision är att ständigt leda utvecklingen och ta fram en högstandard på både ridkläder och hästutrustning.

Schockemöhle Sports har också en speciell kollektion kallad ”The Orange Line” där allt är inspirerat av företagets färg orange. Du hittar Schockemöhle Sports orangea kollektion här.